Vloeren
 
Parketvloer: Wij zijn gespecialiseerd in traditioneel parket, welke verlijmd en gespijkerd word op de cementdekvloer, maar leggen ook massieve planken en lamelvloeren, zowel zwevend als verlijmd.
  Parket is niet allemaal hetzelfde. Voor het kopen moet u nagaan welke parketvloer het beste bij u past. Naast de houtsoort, het uiterlijk, de sortering, de dikte van de toplaag, speelt in het bijzonder de kwaliteit van de klikverbinding en de afwerking een grote rol.
  Om het u zo makelijk mogelijk te maken komen we graag bij u thuis met de gewenste parketstalen. U krijgt dan gelijk een goede indruk van de eventuele te kiezen parket in kombinatie met uw interieur. Wij adviseren u gaarne hierbij.
   
  Het is niet altijd noodzakelijk dat een vloer geheel vernieuwd moet worden. Daarom bieden wij u de service om parketvloeren te repareren of zonodig bij te leggen.
   
  We kunnen ook uw oude vloer opschuren oliëen of lakken de mogelijkheden zijn legio.
   
Laminaat: Niet alle laminaat is hetzelfde. Voordat u laminaat gaat aanschaffen, moet u nagaan welke laminaatvloer het beste bij u past. Naast de keuze uit vele briljante decors, de zwelbescherming van de kernplaat, de
  Montage Schumacher vochtbescherming en de kwaliteit van de klikverbinding moet u ook letten op gebruikersklasse en de geluidreducerende eigenschappen. Om de juiste keuze te maken helpen we u graag door bij u thuis te komen met de diverse laminaat stalen. U kunt een keuze maken uit de diverse merken wat we voeren zoals Balterio, Alloc, Lamett, Saffier laminaat.